Skræddersyede kort

Skræddersyede kort laver vi i samarbejde med vores tyske partnere Extratapete og Falk.


Skræddersyede kort gør det muligt at vælge lige præcis det område fx. en gade, by, ø, et land eller et hav eller en verdensdel, som du ønsker at få trykt som tapet.

Du kan finde ud af, hvilket kort du ønsker ved at besøge vores tyske partner Falk. Herved kommer du direkte til et kort, som viser netop dit område. Ved hjælp af piletasterne kan du zoome ind og ud samt bevæge dig rundt i verden. Du har også mulighed for at vælge en række forskellige visninger, fx. satellitkort, open street maps, traditionelle landkort m.m.


Når du har fundet dit ønskede motiv, så tager du et skærmbillede og sender os en mail, så vi kan se, hvad du ønsker. Dernæst sender vi dig en pris inden den endelige bestilling afgives. Det hele foregår pr.mail og vi sender efterfølgende en faktura, som du kan betale via din netbank.


NB. Skræddersyede kort produceres på bestilling, hvorfor det ikke er muligt at returnere kortet, når først det er trykt.


Materialet som vi trykker på er non-woven tapet (150 g/m2). Det er vaskbart, lysægte og brandhæmmende (europæiske B1-certifikat).

At tapetet er non-woven betyder, at det sættes op ved at påføre lim direkte på væggen og ikke bag på tapetet som ved traditionelt tapet. Det er meget nemt at arbejde med og alle kan derfor være med.

Copyright © All Rights Reserved